2011. augusztus 23., kedd

Babarack



Készülnek a barack kockák télire!
Olyan izgalmas - kíváncsi vagyok, hogy ízlik majd Sluga manónak, amit most olyan nagy szeretettel készítek elő neki!? Kóstolót már kapott, de az az igazság, hogy se nem szerette, se nem utálta... Persze ez még nem olyan igazi kóstoló volt ám, csak lenyalta a kanalat!
Október végén telik le a 6 hónap, amikor az anyatej mellé mást is adhatok neki, és lássuk be, akkor nem lesz nagy választék gyümölcsökből, ezért gondoltam, hogy próbálom egy kicsit megmenteni neki a nyarat. Mert a biominőségű Irmanéni-féle fagyasztott barack még mindig jobb, mint a semmi. És amikor túllépnénk az alma-répa-krumpli triumvirátuson, lesz mihez nyúlni, nem kell még egy fél évet várni a frissre. Az első adagokat csak simán pürésítettem, mert finom, szaftos, puha barackom volt, a második menetben pedig párolás után pürésítettem, mert ezek már a befőzni való keményebb gyümölcsök voltak. Készült már egy kevés szilvakocka is.
Egyébként olyan cuki, mi bármit eszünk, gyakorlatilag kinézi a szánkból a falatokat, nyúl a tányér és a villa után. Vajon mit gondolhat magában - minden anyatej ízű, csak van, ami máshogy néz ki? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése